email

Commercial Remodel of The Tides Foundation Office

  • Tides-fin-hall-with-file-cabsFEATURE

Tides Foundation Office Commercial Remodel

Tides Foundation, the anchor tenant in the Tides Center of environmental non-profit groups located in the Presidio area of San Francisco, needed a stylish upgrade to its classic interior spaces. BSI worked with the Tides architects on this commercial remodel to build out additional offices, meetings rooms with storage units to meet the organizations needs. We designed this project keeping existing aesthetic elements in mind to keep the details in line with the new elegant lighting solutions, the use of glass walls and built-in cabinetry.

Commercial Remodel storage/ dividersCustom storage/space dividers.
Building Solutions - Tides FoundationBuilt-in planters.
Building Solutions - Tides FoundationStaircase detail.
Building Solutions - Tides FoundationCabinetry and custom light fixture. design
Building Solutions - Tides FoundationIndirect lighting fixtures on glass walls.
Building Solutions - Tides FoundationHistoric building complex in San Francisco’s Presidio.
email